Relatie site


Waar moet je op letten bij een relatie site?


Relatie site - op FriendScout24 blijven leuke singles niet lang alleen

Relatie site - op FriendScout24 blijven leuke singles niet lang alleen

Bij het vinden van de juiste relatie site moet je op een aantal zaken letten. Vraag je eerst af wat je precies zoekt. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, een erotische chat of een blind date? Ook bij serieuze relatie sites als FriendScout24 komt het natuurlijk wel eens tot een spannende chat, maar de nadruk ligt bij onze site op het daten, flirten en het vinden van de liefde. Waar je ook op moet letten bij het uitzoeken van een site, is de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen. Op veel sites zijn mannen sterk in de meerderheid en dat zorgt soms voor een onaangename sfeer. Ook bij FriendScout24 zijn mannen in de meerderheid, maar we proberen de aantallen evenwichtig te houden. Op dit moment ligt de verhouding tussen mannen en vrouwen bij 57:43.

Wat maakt de relatie site FriendScout24 uniek?


Relatiesite Nederland - een partner vinden die bij je past, de liefde vinden

Relatiesite Nederland - een partner vinden die bij je past, de liefde vinden

Bij FriendScout24 kun je, zoals bij andere relatie sites, een profielpagina aanmaken en 25 profielfoto’s uploaden. Vervolgens kun je met onze zoekfuncties naar andere singles zoeken en ze gestandaardiseerde berichten sturen (de zogenaamde flirtcontacten). Wat FriendScout24 uniek maakt, is de zogenaamde chatarena: hier kun je zien wie er op dat moment online is en met een druk op de knop begin je een 1-op-1-gesprek met een andere single. Bij ons hoef je dus niet meer lang alleen te zijn! Premiumleden hebben bij FriendScout nog meer mogelijkheden: zij kunnen zelf het initiatief nemen en op andere singles afstappen. Ze kunnen een chat starten en alle profielen zien. Bovendien krijgen premiumleden een kroontje naast hun naam, zodat ook anderen kunnen zien dat zij serieus op zoek zijn.

Aanmelding bij FriendScout24

Bij Friendscout24 is aanmelden gratis en eenvoudig. Je hoeft geen lange lijst met gegevens in te vullen, als je daar niet op zit te wachten. Kijk eerst maar eens rond of je leuke singles ziet. Als je denkt dat FriendScout24 iets voor je is, is het verstandig om wat meer aandacht aan je profiel te besteden. Wees origineel en vermijd clichématige antwoorden. Je profiel is vaak het eerste contact met andere singles, dus het is belangrijk dat je daar een goede indruk maakt. Profielfoto’s zijn natuurlijk ook van groot belang. Uit eigen onderzoek van FriendScout24 is gebleken dat er op profielen met foto’s 13x zo vaak wordt geklikt!

Word fan van FriendScout24
Naar de fanpage • Relatie, Dating, Singles

  man_zoekt_vrouw blind_date date flirt flirt_contact free_chat
 • Zo vindt men vandaag de liefde

  • Meer dan 10 miljoen leden

  • Handmatige controle van alle profielen

  • Gericht een partner zoeken

  • Tot 25 foto's in je profiel

  • Jouw bezoekers in één oogopslag

  • Actief contact opnemen

  • Exclusief VIP-gedeelte

  • Hulp van onze klantenservice

  Test onze zoekfunctie  tot

   

  !-- Header Logo -->