Date


Een date vinden


Date: een spannende ontmoeting met misschien wel een nieuwe partner

Date: een spannende ontmoeting met misschien wel een nieuwe partner

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de wereld van het daten. Vroeger heette een date nog gewoon ‘een afspraakje’. Dat hield in dat je op iemand afstapte, om een telefoonnummer vroeg en je vervolgens met deze (vaak wildvreemde) persoon iets leuks ging doen (romantisch etentje, bioscoop, etc.). Dat ging soms goed, maar vaak ook mis. Het grote probleem was altijd: waar moet je het met je date over hebben. Je kent je date immers niet of nauwelijks. Natuurlijk: je kunt het over je werk hebben, over het lekkere eten of de irritante ober, maar dat houdt een keertje op, toch? Zou het niet beter zijn als je elkaar al een beetje kent, voordat je begint aan een date in het ‘echte’ leven? Tegenwoordig kan dat, en wel via datingsites als FriendScout24. Bij ons vind je niet alleen de persoon die bij je past, maar kun je deze persoon ook leren kennen: via korte berichtjes of in de chat. De kans op onaangename verassingen tijdens een date in het                                         ‘echte leven’ wordt daardoor een stuk kleiner!

De date


Date tips - met een beetje hulp beter flirten

Date tips - met een beetje hulp beter flirten

Op de site van FriendScout24 kun je andere singles leren kennen. Als je iemand ziet die je leuk lijkt, kun je deze persoon een berichtje sturen voor een online date. Om eigen berichtjes te sturen, maar ook als je met iemand wilt chatten, moet je premiumlid zijn. Als premiumlid betaal je een vast bedrag per maand en kun je onbeperkt flirten, chatten en dates vinden. Als je date tijdens de online date ook echt zo leuk blijkt te zijn als je in het begin dacht, kun je nadenken over een echte blind date. Dat hoeft niet gelijk. Denk er gerust nog even over na. Een date is het echte leven is best spannend. Ook als je elkaar al goed hebt leren kennen in de chat. Toch gaat het een stuk makkelijker als je je date al kent van het internet, want dan heb je in ieder geval iets om over te praten, toch?

Hoe wordt een date een relatie?

Stel jullie prille relatie overleeft de eerste date en jullie ‘zien’ elkaar na de date weer online. Natuurlijk heb je elkaar dan veel te vertellen, en online gaat dat makkelijker. Wat vond hij van de date? Hoe vond zij dat je er in het echt uitzag? Allemaal zaken die je tijdens een date in het echt misschien niet zo snel openlijk zegt, maar die bij een online date wel aan de orde kunnen komen. Het voordeel is dat jullie relatie op die manier op een eerlijke en open manier van start kan gaan. In het begin zal het contact via het internet nog belangrijk zijn, maar dat zal (als het goed is) steeds minder worden. Heb je het gevoel dat je FriendScout24 niet meer nodig hebt? Gefeliciteerd! Dan is jullie online date een relatie geworden. En dat maakt ons natuurlijk ook blij.

Word fan van FriendScout24
Naar de fanpage • Relatie, Dating, Singles

  man_zoekt_vrouw dating_service free_chat flirt_nederland blind_date dating_nederland
 • Zo vindt men vandaag de liefde

  • Meer dan 10 miljoen leden

  • Handmatige controle van alle profielen

  • Gericht een partner zoeken

  • Tot 25 foto's in je profiel

  • Jouw bezoekers in één oogopslag

  • Actief contact opnemen

  • Exclusief VIP-gedeelte

  • Hulp van onze klantenservice

  Test onze zoekfunctie  tot

   

  !-- Header Logo -->