FriendScout24
We helpen je graag!

Uit recent onderzoek is gebleken: online flirten wordt steeds populairder. Ook onze eigen gegevens bevestigen dit. FriendScout24 is dé datingservice met liefde voor jou. Word nu lid!

Registreren makkelijk gemaakt

Flirten in slechts twee stappen

Stap 1: je gegevens
Vertel ons (en vooral onze leden) wie je bent en waar je naar op zoek bent. De volgende basisgegevens zijn van belang:

- geslacht
- leeftijd en woonplaats
- geslacht van de gezochte partner
- leeftijd van de gezochte partner

Dat is alles wat we van je willen weten! Daarna kun je direct zoeken naar een partner. En we garanderen je: jouw gegevens zijn bij ons veilig en worden alleen voor zoekopdrachten gebruikt.

Stap 2: toegang
Nu hoef je alleen nog maar je persoonlijke inloggegevens te kiezen en het flirten kan beginnen!

Kies een pseudoniem: je pseudoniem is de naam waaronder je flirt. Met een slim gekozen naam blijf je, als je dat wilt, anoniem.

Kies een wachtwoord: je wachtwoord is de sleutel tot het flirten, daten en zoeken naar de liefde. Alleen jij kent dit wachtwoord.

Vul je e-mailadres in: wij sturen aan dit adres de activeringscode en, als je dat op prijs stelt, nog verdere informatie.

FriendScout24 heeft het registreren makkelijk gemaakt. Bovendien is registratie als lid bij ons gratis en geheel vrijblijvend! Je kunt je op elk moment weer bij ons uitschrijven.

Nu gratis registreren

Onze algemene voorwaarden

Jij flirt - wij garanderen je veiligheid. Het ontmoeten van nieuwe mensen gaat het beste in een omgeving waar je je op je gemak voelt.

En nog iets: om ervoor te zorgen dat je persoonlijke gegevens niet in de verkeerde handen vallen, versturen wij al je gegevens uitsluitend met SSL-versleuteling. Precies zoals het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert.

Lees onze algemene voorwaarden

Persoonlijk contact

Heb je vragen? Onze klantenservice geeft antwoord!

Neem contact met ons op

Ben je je wachtwoord vergeten?

Geen probleem! Een nieuw wachtwoord aanvragen is eenvoudig en voor je het weet, ben je weer aan het flirten.

Nu een nieuw wachtwoord aanvragen

Sluiten